Adunarea Generală a Jucăriilor

Publicat de CristiNedelcu pe

Mallul se închisese, iar parcarea se golise. Magazinele închise încă erau luminate, dar liniștea se așternuse peste locul unde, până acum câteva ore, mulțimea forfotea.

Magazinul pentru copii era încremenit. Jucăriile stăteau cuminți pe etajere, și parcă și aerul era nemișcat. După un timp, în magazin se auzi o mișcare aproape imperceptibilă. Ursul de pluș se ridică și căscă de se auzi în tot magazinul.

– Cred că e bine. Puteți ieși! le spuse el jucăriilor.

Și, încet, încet, magazinul se animă. Plușurile, păpușile, trenulețurile, mașinuțele, chiar și jocurile coborâră de pe rafturi și se așezară în cerc. După un moment de liniște, ursul deschise întrunirea.Știți de ce ne-am adunat. Am avut aceeași discuție și de Crăciun. Vrem să avem dreptul și noi să ne alegem copiii, nu doar copiii să ne aleagă pe noi.

-Ne strică mereu, sări o mașinuță. Se joacă doar câteva zile cu noi, apoi ne aruncă într-un colț și ne uită.

-Pe noi ne rup imediat, sare un unicorn de pluș.

-Iar piesele noastre sunt adesea pierdute, zise unul dintre jocurile pentru copii.

-Stați puțin, interveni o păpușă. Lucrurile nu sunt chiar așa. Într-adevăr, sunt și copii care strică jucăriile și le aruncă pe unde apucă. Dar, cei mai mulți nu fac asta. Sunt cuminți și știu să se joace.

-Așa este. De aceea, cerem să putem și noi alege copiii, se auzi o voce, apoi glasurile se amestecară.

Vocile se întrepătrundeau și nu se mai înțelegea nimic. Un fluierat scurt le făcu pe jucării să amuțească. Era un trenuleț care până atunci tăcuse și ascultase toată discuția.

-Aveți dreptate, în multe prinvințe, spuse trenulețul. Sunt copii care se comportă așa cum spuneți voi. Dar, vina principală este a părinților care nu știu să le explice copiilor cum trebuie să păstreze o jucărie. Rolul nostru este să îi bucurăm pe toți copiii. O să vorbim cu Iepurașul de Paște și când copiii vor primi jucăriile, părinții vor fi atenționați să le spună celor mici cum să le păstreze.

Jucăriile mai comentară puțin, dar în cele din urmă se lăsară convinse. Se mai plimbară puțin prin magazin, apoi fiecare se grăbi să își ocupe locul pe etajeră. Nu peste mult timp urma să se deschidă magazinul și copiii să dea năvală pentru a își alege cadoul visat.

Am scris acestă poveste inspirat de noul magazin SMYK All for Kids Craiova, deschis în cadrul Electroputere Parc Mall. Magazinul SMYK este creat după conceptul „All for Kids” , toate articolele esenţiale în același loc.

Ca urmare, este un loc foarte potrivit pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani datorită gamei variate de produse, de la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, până la cărucioare, scaune de masă, scaune de mașină, produse cosmetice, jucării interactive etc.

Și pentru că se apropie Paștele, SMYK oferă reduceri de până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior.

Așadar, dacă vreți să îi oferiți Iepurașului o sugestie unde să găsească orice cadou, e simplu – magazinul SMYK All for Kids

Cristi Nedelcu


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *