Aromă de sărbători de la Aroma Land

Publicat de CristiNedelcu pe

Știi senzația aia când vii acasă obosit și nervos și habar nu ai cum să te relaxezi? Mă rog, asta era înainte de pandemie, acum întrebarea ar putea fi reformulată. Știi senzația aia când ești acasă obosit de atâta muncă la domiciliu sau de mutat dintr-o cameră în alta?

Pe ultima sigur o știi, chiar dacă pe prima ai cam uitat-o. Ei, dacă vreți să scăpați de această senzație, Aroma Land vă propune o gamă întreagă de produse.

Mai întâi cine este Aroma Land? Este o marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL care a fost lansată acum 20 de ani. Firma are puncte de producţie în România la Craiova, dar şi în India sau Italia. Prin urmare, putem vorbi despre o adevărată multinațională pornită din România. Așa că data viitoare când mai crâcniți la adresa multinaționalelor, să știți că sunt astfel de firme care au început în România.

Aroma Land propune o gamă completa și diversificată de produse de aromaterapie. Vorbim aici despre uleiuri de aromaterapie, uleiuri parfumate, uleiuri volatile, uleiuri aromate, vase de aromaterapie, betisoare parfumate, bețișoare, lumânări și plante parfumate, săculeți parfumați dar și accesorii pentru utilizare.

Dintre toate simțurile noastre, celui olfactiv îi acordăm, de obicei, cea mai mică atenție. Asta deși în viața de zi cu zi, mai ales într-un oraș poluat, mirosurile cele mai deranjante ne agresează.

De aceea produsele de aromaterapie sunt menite a oferi clipe de relaxare. Desigur, este mult mai plăcut să te plimbi printr-o pădure de pini, sau printr-un lan de lavandă, dar, cum nu le avem în fiecare zi la îndemână, putem apela și la esențele aromatice pe care Aroma land le propune. Iar gama este extrem de variată – peste 57 de arome.

Și pentru că sutem în preajma sărbătorilor de iarnă, putem avea răspunsul la eterna întrebare – brad natural sau artificial?

”Natural să simt și eu miros de brad în casă” este argumentul suprem al celor care nu au o problemă să  taie un pom doar pentru câteva zile, apoi să îl arunce. Aroma de brad poate fi soluția ideală astfel încât să treci și în tabără ecologistă și să ai și parfum de brad în casă.

Cum pot fi folosite uleiurile aromatice? Iată câteva dintre modurile de întrebuințare la care, sincer să fiu, nu mă gândisem până acum:

– Picurare pe filtrul de la aspirator, sau în apa pentru aspiratoarele de acest tip.

– Picurare pe filtrul aerului condiționat

– La mașina de spălat la limpezire

– Se combină câteva picături de ulei cu apa dintr-un pulverizator si se pulverizează ușor  pe perdele, covor, canapea, cearsafuri, bancheta de la masina etc.

– Se picură în apa din galeata pentru mop.

Din toată prezentarea lor, mi-a atras atenția faptul că firma își asumă ca politică explicită responsabilitatea faţă de oameni şi mediul înconjurător, prin realizarea unui circuit de colectare şi reciclare al acestor produse.

Printre produsele Aroma Land se numără, de asemena, vasul de aromaterapie și beţişoarele parfumate. Acestea sunt făcute din răşină naturală și sunt disponibile în peste 30 de arome.

Vas de aromaterapie

Acestea find spune vă urez să aveți sărbători când mai aromate!

Cristi Nedelcu


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *